Castell d’Encus: Raül Bobet. Vins artesanals 100% elaborats a la nostra finca. Vins blancs: Taleia, Ekam. Vins negres: Quest, Acusp i Thalarn. Ctra. de Santa Engràcia, km 5. 25630. Talarn Tel. 973 252 974 www.encus.org
Celler Miquel Roca: Miquel Roca. Situada als peus del Montsec, la vinya produeix la brocada, una varietat autòctona de producció limitada. El vi a que dona lloc porta el nom de Brocat. La resta de varietats inclouen el Merlot, el Monastrell i l’Ull de llebre.
Licors Portet Àngel Portet i Carlos Portet: Licors tradicionals del Pirineu: ratafia, aigua de nodes (ratafia aranesa), licor de cassís, licor de fruits del bosc, licor d’aranyons, aiguardent amb aroma de ceps i anís, licor de regalèssia i licor de taronja. També elaborem licors per encàrrec.
Celler Vila Corona Enric Vila: Vins fermentats amb llevat del Pallars, la mineralitat que aporten els gresos d’Areny i l’argila del Garumnià, els dies de calor i les nits fresques. Llabustes, vins varietals: riesling, chardonnay, ull de llebre, merlot i cabernet sauvignon. Tu rai… un vi cupatge de les varietats autòctones pallareses, morastell, ull de llebre i garnatxa negra. Camí dels Nerets. 25654. Vilamitjana (Tremp) Tel. 973 652 638 – 650 529 087.
Sauvella Jeroen Nagtegaal. Creem vins amb caràcter, vins distintius i amb especial respecte per l’entorn de les nostres vinyes. Premium Wine from the Pyrenees. C. Abadia, 6. 25655. Orcau (Isona i Conca Dellà)Tel. 973 085 015 – 600 765 803
CELLER BATLLIU DE SORT Borda de Cebrià | 25568 Olp celler@batlliudesort.cat
No hay comentarios:
Publicar un comentario